www.lisha-design.com

By night

70 x 50 cm

acryl op canvas

What’s your colour?

70 x 50 cm

acryl op canvas

Vulnerability

70 x 50 cm

acryl op canvas

“Ik wil vrouwen zelfzekerder maken en terug in hun kracht zetten.” – Liesje

70 x 50 cm

acryl op canvas

“Ik werk al een hele tijd rond het thema ‘Vrouw’. Ook in mijn dans en als beeldend therapeut. Ik noem mezelf al weleens een strijder.” – Liesje Boeckx

Abandoned Places

acryl op canvas

Liesje Boeckx (Lisha Design)

Liesje Boeckx is een veelzijdige, flamboyante artieste uit Aarschot. In de 2-dimensionale wereld is zij een top schilder/designer (Lisha Design), in de 3-dimensionale wereld is zij een gracieuze danseres (Bachata con Emocion) en beeldend therapeute.

In dit virtuele museum kan u haar kunstwerken bewonderen. De getoonde werken zijn vrouwenportretten en abstracte kunst. Liesje is een kunstenares (én ook beeldend therapeute) met een missie, ze helpt vrouwen weer opstaan na verdrukking en voor hun rechten opkomen. Ze schildert krachtige vrouwen van alle origines. Haar herkenbaar kleurgebruik maakt deze vrouwen nog meer aanwezig. Ze kijken je indringend aan of volgen je wanneer je voorbij wandelt.

Liesje maakt ook abstracte werken die onze ‘inner flame’ symboliseren, de energie die in ons aangewakkerd wordt maar ook de cosmische energie rondom ons als we in verbinding staan met elkaar – een aantal van deze werken zijn ook tentoongesteld. Het creatieve proces staat helemaal centraal voor Liesje.

Alle getoonde werken zijn acryl of mixed media op canvas.